ОБЈАВЕНА ПРОГРАМАТА НА НАУЧНИОТ СИМПОЗИУМ ЗА 2019

Објавена е програмата на научниот симпозиум „Денови на превентивната медицина во Република Македонија 2019“.Програмата може да ја видите на......

Прочитај повеќе