Актуелно

I интернационален конгрес на превентивна медицина и јавно здравје

I интернационален конгрес на превентивна медицина и јавно здравје со меѓународно учество Место на настанот: хотел „Дрим“, Струга, Северна Македонија“. Датум на настанот: 31.10 до 2.11. 2024

Прочитај повеќе