ОБЈАВЕНА Е ПРОГРАМАТА НА НАУЧНИОТ СИМПОЗИУМ

Почитувани,

Ве известуваме дека е објавена програмата на научниот симпозиум „Денови на превентивната медицина во Република Македонија 2018’.

Програмата може да ја видите на следнава страница ​http://www.dpm.mk/programa/