ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА АПСТРАКТИ

Ве известуваме дека рокот за поднесување на апстракти е продолжен до 20. септември 2018 година.
Вашиот апстракт може да го пријавите на следниот линк: http://www.dpm.mk/prijavuvanje-na-apstrakt/ .
Ви благодариме што го посетувате нашиот сајт и го очекуваме Вашето присуство на симпозиумот.