Зборник на апстракти

Книга на апстракти на симпозиумот „Денови на превентивната медицинна во РМ 2019“

Програма

Програма на симпозиумот „Денови на превентивната медицина во Република Македонија 2019“
Постер сесии на симпозиумот

Информации за симпозиумот

ОБЈАВЕНА Е КНИГАТА НА АПСТРАКТИ ОД 2019
21.10.2019
Книгата на апстракти на симпозиумот „Денови на превентивната медицина во РМ 2019“ е објавена и можете да ја видите или преземете на следниот линк: http://www.dpm.mk/programa-2019/Ве потсетуваме дека симпозиумот беше акредитиран и носи 12 бодови за активно и 8 за пасивно учество, како што е прикажано на сликата погоре.
Види детали

Архива на вести