social imagesocial imagesocial imagesocial image

ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО И ПОДНЕСУВАЊЕ НА АПСТРАКТИ

НОВОСТИ

I интернационален конгрес на превентивна медицина ... 18.04.2024 I интернационален конгрес на превентивна медицина и јавно здравје со меѓународно учество Место на настанот: хотел „Дрим... Види детали
Пријавување на апстракти за орална или постер през... 18.04.2024 Насоки и услови за пријавувањето на апстракти за орална или постер презентација Види детали
Главни теми 18.04.2024 Главни теми на првиот конгрес на превентивна медицина и јавно здравје Види детали
Види ги сите нови вести

ЗА СИТЕ ВАШИ ПРАШАЊА,ТУКА СМЕ ЗА ВАС