ИНФОРМАЦИИ

Агенда - Наскоро следува 

Времетраење на предавањето на поканети гости: Наскоро следува 
 
Времетраење на усна презентација на апстракт: Наскоро следува 
 
Времетраење на постер презентација: Наскоро следува 
 

Време

31.10.2024 - Наскоро следува 
 
1.11.2024 - Наскоро следува 
 
2.11.2024 - Наскоро следува 
 
Свечено отворање, гала вечера и завршна церемонија - место наскоро следува 
 

Информации за конгресот

I интернационален конгрес на превентивна медицина и јавно здравје
18.04.2024
I интернационален конгрес на превентивна медицина и јавно здравје со меѓународно учество Место на настанот: хотел „Дрим“, Струга, Северна Македонија“. Датум на настанот: 31.10 до 2.11. 2024
Види детали