social imagesocial imagesocial imagesocial image

ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО И ПОДНЕСУВАЊЕ НА АПСТРАКТИ

НОВОСТИ

ОБЈАВЕНА Е КНИГАТА НА АПСТРАКТИ ОД 2019 21.10.2019 Книгата на апстракти на симпозиумот „Денови на превентивната медицина во РМ 2019“ е објавена и можете да ја видите или п... Види детали
ОБЈАВЕНА ПРОГРАМАТА НА НАУЧНИОТ СИМПОЗИУМ ЗА 2019 08.10.2019 Објавена е програмата на научниот симпозиум „Денови на превентивната медицина во Република Македонија 2019“.Програмата м... Види детали
ОБЈАВЕНА Е КНИГАТА НА АПСТРАКТИ НА СИМПОЗИУМОТ 20.11.2018 Книга на абстракти Види детали
Види ги сите нови вести

ЗА СИТЕ ВАШИ ПРАШАЊА,ТУКА СМЕ ЗА ВАС