ОБЈАВЕНА Е ПРОГРАМАТА НА НАУЧНИОТ СИМПОЗИУМ

Програма на Денови на превентивна медицина 2018

Прочитај повеќе

ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА АПСТРАКТИ

Продолжен рокот за апстракти.

Прочитај повеќе

РЕГИСТРАЦИЈАТА И ПРИЈАВУВАЊЕТО НА АПСТРАКТИ СЕ ОТВОРЕНИ

Процесот на регистрација за пријавување на апстракти за симпозиумот е отворен

Прочитај повеќе