РЕГИСТРАЦИЈАТА И ПРИЈАВУВАЊЕТО НА АПСТРАКТИ СЕ ОТВОРЕНИ

Почитувани посетители,

Ве известуваме дека процесот на регистрација за пријавување на апстракти за симпозиумот е отворен. Регистрацијата може да ја направите на следниот линк http://www.dpm.mk/registracija/ .
Може да пријавите апстракт на следниот линк http://www.dpm.mk/prijavuvanje-na-apstrakt/ .

Ви благодариме што го посетувате нашиот сајт и го очекуваме Вашето присуство на симпозиумот.

Поврзани вести